Indkøbskurv

Oplev en enestående espresso med vores blend af bønner fra Honduras og Etiopien

Skrevet af Jonny Højdam d.

En perfekt kombination: Honduras og Etiopien i vores let ristede espressokaffe

Oplev en enestående kop kaffe med vores blend af bønner fra Honduras og Etiopien. Vores espressokaffe er ristet let, så du kan nyde de komplekse smagsnoter af karamel og bergamotte i hver eneste slurk.

Den honduranske bønne bidrager med en fyldig og rund smag, der er perfekt afbalanceret med den etiopiske bønnes livlige og frugtagtige noter. Resultatet er en unik og forførende smagsoplevelse, som vil give dig en ny kærlighed til espressokaffe.Vi bruger kun de fineste bønner og rister dem med omhu for at skabe en eksklusiv kaffeoplevelse. Med vores blend af bønner fra Honduras og Etiopien kan du være sikker på at få en kop kaffe, der er fyldt med karakter og smag.

Prøv vores blend af bønner fra Honduras og Etiopien i dag og opdag den uimodståelige smag af espressokaffe, som du aldrig har oplevet den før!

Vi er stolte af vores blend af bønner fra Honduras og Etiopien og tror på, at den vil give dig en ny kærlighed til espressokaffe. Prøv den i dag og oplev den uimodståelige smag af vores eksklusive kaffe.

Prøv den her!

Har du styr på brygningen?

Download vores kaffe app til din iPhone. Helt gratis.

BrewApp
Vi bruger cookies på Hipster brew websitet for at vi kan give dig den bedst mulige oplevelse når du besøger os. Fortæl mere