Indkøbskurv

Vores kaffe er god kaffe

Vi elsker god kaffe og vi ved at kaffe kan være en helt fantastisk oplevelse hvis den bliver behandler rigtigt. Vores udvalg af kaffe bønner vil variere løbende, men vil altid være valgt fordi kvaliteten af kaffen er god. Vi har god kaffe fra Guatemala, Colombia, Peru, Etiopien og Rwanda med smagsnuancer som kakao, kvæde, citrus, orange, bergamotte og de mere florale blomsteragtige nuancer.

Altid friskristet kaffe

Vi ved hvor meget det betyder for den endelige kop kaffe af bønnerne er friske og ny ristede. Derfor rister vi kaffe hver uge, og så vidt muligt kun den mængde vi skal bruge. På den måde får du altid din kaffe leveret helt frisk fra risteriet.

Friskristet kaffe er bedst efter en uge fra ristedagen og så en 5 til 8 uger frem, alt efter hvilken ristning det er. Espresso er som udgangspunkt bedst ind til uge 6 fra riste datoen.

Vi sender kun hele bønner

Hele bønner er klart bedst til at holde på de mange aromaer og smagsstoffer du finder i din kaffe. Når kaffe kværnes aftager de relativt hurtigt, og det er derfor vigtigt at du kværner din kaffe lige inden brygning, og kun den mængde du skal bruge. Kun på den måde vil du få den fulde oplevelse af din kaffe.  

Fordi der findes mange måder at brygge kaffe på, er det vigtigt at den kaffe du bruger er kværnet specielt til den enkelte brygmetode –og igen kun den mængde du skal bruge. Kaffen der er formalet fra dit lokale supermarked er oftest alt for fint kværnet, for at den ikke skal blive svag i brygningen men desværre betyder det også at den ofte bliver alt for bitter i den færdige kop, da bryggetiden bliver for lang. 

Derfor kan du kun få hele bønner hos os.

Vi bruger cookies på Hipster brew websitet for at vi kan give dig den bedst mulige oplevelse når du besøger os. Fortæl mere