Indkøbskurv

Vores kaffe er god kaffe

Vi elsker kvalitetskaffe, og vi ved, at kaffe kan være en helt fantastisk oplevelse, hvis den bliver behandlet rigtigt. Vores udvalg af kaffebønner vil variere løbende, men vil altid være af god kvalitet.

Vi har god kaffe fra Guatemala, Colombia, Peru, Etiopien og Rwanda med smagsnoter som kakao, karamel, kvæde, citrus, orange, bergamotte, chokolade og de mere blomsteragtige nuancer.

 

Altid friskristet kaffe

Vi ved, hvor meget det betyder for den endelige kop kaffe, at bønnerne er friske og nyristede. Derfor rister vi kaffe hver uge, og så vidt muligt kun den mængde vi skal bruge. På den måde får du altid din kaffe blend leveret helt frisk fra risteriet.


Friskristet kaffe er bedst efter 1 uge fra ristedagen og op til 5-8 uger, alt efter hvilken ristning det er. Espresso er som udgangspunkt bedst indtil uge 6 fra ristedatoen.

 

Vi sender kun hele bønner

Hele bønner er klart bedst til at holde på de mange aromaer og smagsstoffer, du finder i din kaffe. Når kaffebønner kværnes, aftager smagen relativt hurtigt, og det er derfor vigtigt, at du kværner dine bønner lige inden brygning, og kun den mængde du skal bruge. På denne måde vil du få den fulde smagsoplevelse af din kaffe.  

Der findes mange måder at brygge kaffe på. Det er derfor vigtigt, at den kaffe, du bruger, er kværnet specielt til den enkelte bryggemetode – og igen kun den mængde du skal bruge. Kaffen, der er formalet fra dit lokale supermarked, er oftest alt for fint kværnet for at den ikke skal blive svag i brygningen. Desværre betyder det også, at den ofte bliver alt for bitter i den færdige kop kaffe, da bryggetiden bliver for lang. 


Derfor kan du kun få hele bønner hos os.